Ανατολικη Ελλαδα

Ανατολικη Ελλαδα

 

PROOTHISI - Διανομή φυλλαδίων Ανατολική Ελλάδα

Αποτελεσματική διανομή φυλλαδίων & μοίρασμα εντύπων σε οικονομικές τιμές στην Ανατολική Ελλάδα.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

 

Η εταιρεία Proothisi εγκεκριμένη στον χώρο της διανομής φυλλαδίων & επαγγελματικής εντυποδιανομής στην Ανατολική Ελλάδα, παρέχει αποτελεσματικές λύσεις σε εταιρείες στον τομέα προώθησης των προϊόντων & των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε αυτές να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

 

Είμαστε ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες τμημάτων μάρκετινγκ & πωλήσεων πολλών εταιριών μικρών & μεγάλων, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να οργανώσουμε διαφημιστικές & προωθητικές ενέργειες για την επιχείρηση σας, μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών μας αυστηρά επιλεγμένο & άρτια οργανωμένο.

 

Εξειδικευόμαστε στην διανομή διαφημιστικού υλικού, ο σχεδιασμός της διανομής γίνεται από σύμβουλο διανομής σε συνεργασία με τον πελάτη οπού καθοδηγεί για την σωστή οργάνωση & το πλάνο διανομής με στόχο την προσέλκυση πελατών άμεσα αλλά & την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης της ενέργειας της διανομής με την χαμηλότερη τιμή. Την εκτέλεση της διανομής αναλαμβάνουν, οι εκπεδευομενες & ευέλικτες ομάδες των διανομέων μας. Την εξέλιξη του έργου επιβλέπουν οι επόπτες, οι οποίοι ελέγχουν την κάθε ομάδα & φροντίζουν ώστε να καλυφθούν όλες οι επιλεγμένες περιοχές με αποτελεσματικό τρόπο. Η εταιρεία μας με ελέγχους μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας & ελεγκτές παρέχει καθημερινές αναφορές κατά την διάρκεια της διανομής ώστε ο πελάτης κάθε στιγμή να έχει τον έλεγχο.

 

Διανομή σε Σταθερά Σημεία

Διανομή Door to Door

Διανομή σε Αυτοκίνητα

Διανομή σε Γραμματοκιβώτια

Διανομή σε Καταστήματα - Εταιρείες

Διανομή σε Σχολεία

Διανομή Ελεύθερη

Διανομή Δειγμάτων

Διανομή Πρότυπη Υπηρεσία Courier 

 

Μοιράζουμε διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, καταλόγους, flyers, επαγγελματικές κάρτες, ενημερωτικά δελτία, κουπόνια, εφημερίδες, περιοδικά, δείγματα, φακέλους σε νοικοκυριά και επαγγελματίες στα Ανατολική Ελλάδα.

Τα διαφημιστικά έντυπα αποτελούν ένα προσιτό μέσο διαφήμισης για οποιαδήποτε επιχείρηση, είτε για την προώθηση προϊόντων, είτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Παρά την ύπαρξη πολλών τύπων διαφήμισης, τα flyers συνεχίζουν να αποτελούν τον ποιο σίγουρο & αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης, διότι ο παραλήπτης τους έχει τη δυνατότητα να τα αναγνώσει καθώς & να τα αποθηκεύσει για μελλοντική χρήση.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ