ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

   

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 

 

 

Από την αρχή της ίδρυση της, η  PROOTHISI ADVERTISING & PROMOTION διέπεται από τις αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης & της βιωσιμότητας. Για την PROOTHISI, η εταιρική κοινωνική ευθύνη συνιστά κίνητρο για συνεχή αυτοβελτίωση, καθώς μέσα από την ενδυνάμωση της αποδοτικότητάς της, μπορεί να υλοποιήσει το όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των δικών της ανθρώπων, όσο & της ευρύτερης κοινωνίας.

 

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR – Corporate Social Responsibility) αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς & δυναμικούς τομείς της σύγχρονης εποχής. Στον πυρήνα της, η ΕΚΕ εμπερικλείει την προσπάθεια ισορροπίας μεταξύ της οικονομικής, κοινωνικής & περιβαλλοντικής επίδρασης της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού με τελικό στόχο την επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης, βιωσιμότητας & κοινωνικής συνοχής. Οι επιχειρήσεις λοιπόν, κρίνονται όχι μόνο με βάση τα οικονομικά τους αποτελέσματα ή την ποιότητα των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά & με γνώμονα την επιρροή τους στην κοινωνία & το περιβάλλον.

 

Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν αρχίσει και υιοθετούν σταδιακά μια πιο συστηματική & στρατηγική προσέγγιση της διαχείρισης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παραδοσιακές κινήσεις όπως δωρεές, χορηγίες, κλπ., έχουν εμπλουτιστεί με επιπλέον ενέργειες που στοχεύουν στη συνολική φροντίδα τόσο του εσωτερικού όσο & του εξωτερικού περιβάλλοντος.

 

Για τη Proothisi & τους ανθρώπους της, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί πρωταρχικό μέλημα & για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία προσπαθεί να αναβαθμίζει διαρκώς τη σχέση της με την κοινωνία & το περιβάλλον μέσα από το σύνολο της δραστηριότητας. Κάθε έτος λοιπόν, η Proothisi προχωρά σε νέες κινήσεις & πρωτοβουλίες που θέτουν σε προτεραιότητα τη διαμόρφωση σχέσεων αλληλοεκτίμησης & σεβασμού με τους εργαζόμενους & τις οικογένειές τους, τις τοπικές κοινωνίες, τους κοινωνικούς φορείς, τα ιδρύματα & τους οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο. Εάν έχετε & εσείς μια πρόταση συνέργειας, μπορείτε να την αποστείλετε στο info@pro-othisi.com.

 

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την PROOTHISI ADVERTING & PROMOTION

 

Για την PROOTHISI, οι άνθρωποι της αποτελούν το σημαντικότερο της κεφάλαιο στο οποίο επενδύει συνεχώς & χάρη στο οποίο εξελίσσεται. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας συνιστά η διατήρηση ενός άριστα καταρτισμένου προσωπικού, η διασφάλιση ασφαλών & υγιεινών συνθηκών εργασίας & η συνεχής επιμόρφωσή τους μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια. Επιπλέον, εφαρμόζει τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις σχέσεις με τους πελάτες της, κατανοώντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους & παρέχοντάς τους ασφαλείς & ποιοτικές υπηρεσίες βάσει αυτών.

 

Στην PROOTHISI η εταιρική κοινωνική ευθύνη εντάσσεται στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξής της, σε μία προσπάθεια εξέλιξης όχι μόνο της ποιότητας των υπηρεσιών της, αλλά & του επιπέδου της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο. Οι αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης & της επιχειρηματικής υπευθυνότητας θα διαπνέουν πάντα την εταιρία, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων της & του περιβάλλοντος. Για την PROOTHISI η κοινωνική υπευθυνότητα δεν είναι στάσιμη, αλλά ένας δρόμος που οδηγεί σε ένα καλύτερο & πιο βιώσιμο μέλλον.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ