ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

PROOTHISI

 

PRO-OTHISI

Ποιοι Είμαστε

 

ADVERTISING & PROMOTION

 Proothisi Advertising Promotion

 

 ΠΡΟΩΘΗΣΗ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

 

Λίγα λόγια για εμάς

 

Η Proothisi Advertising & Promotion εδρεύει στην Αθήνα & ανταποκρίνεται στις ανάγκες προώθησης & διαφήμισης των επιχειρήσεων.

 

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 2000 στη Αθήνα με κύρια δραστηριότητα στον χώρο της διαφήμισης - marketing, της επικοινωνίας & ολοκληρωμένων εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης & προώθησης πωλήσεων, προώθησης προιόντων & υπηρεσιών, προωθητικές ενέργειες - promotion τόσο in store όσο & outdoor με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες επικοινωνιακές ανάγκες των επιχειρήσεων στην Αττική.

 

Σήμερα με εμπειρία είναι πλέον  μια μοντέρνα εταιρεία, που συνδυάζει λογική αισθητική & τεχνογνωσία και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. 

 

Στη Proothisi Advertising & Promotion με εμπειρία & γνώση προσφέρουμε τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο κοινό τους στοχευμένα & με χαμηλό κόστος.

 

Στην μακροχρόνια πορεία μας συνεργαστήκαμε με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές αλλά & ελληνικές εταιρείες σχεδόν σε όλους τους κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας & των υπηρεσιών που πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών.

 

Υπηρεσίες

 

Η διαρκής ανοδική πορεία από την περίοδο ίδρυσής της & η εμπιστοσύνη των πελατών της αποδεικνύουν την ικανότητα της εταιρίας να παρέχει σύγχρονες, αξιόπιστες & ποιοτικές υπηρεσίες στο σχεδιασμό & την υλοποίηση διαφημιστικών & below the line ενεργειών, sales promotion, direct marketing, δειγματοδιανομές, εντυποδιανομές, διαγωνισμούς, in store promotion, προώθηση πωλήσεων προϊόντων & υπηρεσιών & διοργάνωση event - εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

 Στόχοι

 

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών & η εξυπηρέτηση.

Αξία στα προϊόντα & το Brand τους.

 Υπευθυνότητα & συνέπεια από την προώθηση εώς την συνεχή παροχή feedback & αναλυτικών στοιχείων της κάθε ενέργειας.

Ανάπτυξη δικτύου.

Παρακολούθηση & ενημέρωση για τις κινήσεις του ανταγωνισμού & τις εξελίξεις της αγοράς.

Ενημέρωση των τελευταίων trends στο διεθνή χώρο.

Συνδιασμός & παραγωγή νέων εργαλέιων.

Σχεδιασμός καινοτόμων υπηρεσιών & ρεαλιστικών, καινοτόμων προτάσεων για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων.

Δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα brands.

Επίτευξη των στόχων του πελάτη.

 

Αξίες

 

Σεβασμός & υπευθυνότητα.

Συνέπεια & ακεραιότητα.

Ικανοποίηση

 

Οι νθρωποι μας

 

Το Ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας τα στελέχη & συνεργάτες καταρτισμένοι με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας & της προώθησης, γνώστες στρατηγικών για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων & συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και ανάπτυξης, καθώς & έκτακτο προσωπικό που καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε προγράμματος.

 

Προσωπικό

 

Το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μαζί με τους εποχιακούς συνεργάτες συνθέτει μια πλούσια βάση, είναι επιλέγμένο με αυστηρά κριτήρια & εκπαιδεύεται τακτικά μέσω σεμιναρίων ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκάστοτε δραστηριοτήτων.

 

Το Δυναμικό μας 

 

πωλητές 

προωθητές

 διανομείς

αφισοκολλήτές

  promoters 

merchandisers 

 επόπτες-supervisors

ιδιόκτητα ΙΧ

 

Δίκτυο

 

Χάρη στο έμπειρο & οργανωμένο ολοκληρωμένο δίκτυο ειδικών συνεργατών μας στις κυριότερες πόλεις της Ελλάδας προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη σε όλα τα προγράμματα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ