ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

PROOTHISI 

 

PRO-OTHISI ADVERTISING & PROMOTION

 ΠΡΟΩΘΗΣΗ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 

 

 Ελπίζουμε η κάτωθι λίστα να σας φανεί χρήσιμη και πιθανόν να απαντήσει κάποια από τα ερωτήματα σας.

 

 

 

 

 Proothisi - up

 

 

 

Σε ποιες περιοχές αναλαμβάνετε διαφημιστικές & προωθητικές ενέργειες;


Αναλαμβάνουμε διαφημιστικές & προωθητικές ενέργειες σε όλη την Αττική & πανελλαδικά με ένα δίκτυο συνεργατών & με δυνατότητα μεταβίβασης προσωπικού σε όλη την Ελλάδα.

 

Ποια στοιχεία κάνουν μια διαφημιστική καμπάνια επιτυχημένη;


Τα στοιχεία που κάνουν μια διαφημιστική καμπάνια επιτυχημένη είναι ο σκοπός για τον οποίο πραγματοποιείται, το περιεχόμενό της, ο χρόνος εκτέλεσης της & τα μέσα προβολής που επιλέγονται.


Η διανομή φυλλαδίων είναι αποδοτική για την προώθηση - προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών;


Η διανομή φυλλαδίων είναι ένα οικονομικά αποδοτικό μέσο για την προώθηση-προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών. Οι παραδόσεις μπορούν να είναι αποτελεσματικές καθώς απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, βάσει των δημογραφικών χαρακτηριστικών τους, βοηθώντας τις επιχειρήσεις, εταιρίες & καταστήματα να επικοινωνούν με μεγαλύτερο ποσοστό του στοχευμένου κοινού τους. Η διανομή διαφημιστικών εντύπων & φυλλαδίων είναι μια εξαιρετικά αποδοτική μέθοδος δημιουργίας & αναγνώρισης ενός εμπορικού σήματος για την προσέλκυση νέων πελατών.


Ποιο είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας καλής αφίσας;


Το κοινό μιας αφίσας δεν θέλει να διαβάσει αλλά να ρίξει μια ματιά. Επομένως το κλειδί για τη δημιουργία μιας καλής αφίσας είναι η απλότητα που επιτυγχάνεται με τη χρήση του απλού και καθημερινού λόγου, ευδιάκριτων και ευανάγνωστων στοιχείων χωρίς απώλειες ουσιαστικών πληροφοριών.


Είναι αναγκαία η κατασκευή ιστοσελίδας;


Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ αφού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει το εμπορικό σας λογότυπο, τα προϊόντα ή & τις υπηρεσίες σας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια που οριοθετεί η έδρα σας.

 

 

Τι να προβάλλω περισσότερο στο διαφημιστικό φυλλάδιο;

 

Επιλέξτε να προβάλλετε ελκυστικές προσφορές κατά κύριο λόγο. Σίγουρα είναι κολακευτικό για μια επιχείρηση να προβάλει την επωνυμία της & σε γενικές γραμμές είναι σωστό να δεσπόζει η επωνυμία αλλά ο πελάτης «σκανάρει» το φυλλάδιο σας πρωτίστως για τα δικά του οφέλη.

 

Σχεδιάζετε & εκτυπώνετε εσείς τα φυλλάδιά μου;

 

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση & την εκτύπωση του φυλλαδίου σας καθώς έχουμε την εμπειρία & την γνώση στο χώρο της δημιουργίας φυλλαδίων & της εκτύπωσης έχοντας ξεχωρίσει αξιόλογους επαγγελματίες συνεργάτες μας τυπογράφους.

 

Ποιος είναι ο ρόλος του Promotion - Προώθησης;


PROMOTION είναι το εργαλείο κάθε επιχείρησης. Δεν είναι πλέον αρκετό για μια επιχείρηση να έχει απλά πολύ καλά προϊόντα. Πολλές επιχειρήσεις έχουν καλά προϊόντα. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ένα καλό προϊόν & να πειστούν να το αγοράσουν. Αυτός είναι ο ρόλος του promotion - προώθησης.


Τι επιτυχία έχει μία Outdoor - Υπαίθρια Διαφήμιση;


Η υπαίθρια διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σαν μία αυτοτελή διαφημιστική καμπάνια λανσαρίσματος. Έρευνες έχουν δείξει ότι ποσοστό 80-90% μιας δεδομένης αγοράς στόχου μπορεί να προσεγγιστεί με υψηλή συχνότητα χρησιμοποιώντας μόνο υπαίθρια διαφήμιση. Η υπαίθρια διαφήμιση βρίσκει τον καταναλωτή στο δρόμο τη στιγμή που πρόκειται να προβεί σε μια απόφαση αγοράς προϊόντος ή να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία.


Πως σχεδιάζεται ένα επαγγελματικό λογότυπο;


Η μελέτη και σχεδιασμός λογοτύπου είναι τα δύο διαφορετικά στάδια που ο γραφίστας λογοτύπου θα πρέπει με αφοσίωση να ακολουθήσει. Αφετηρία δίχως άλλο στη διαδικασία μελέτης & σχεδιασμού λογοτύπου αποτελεί η ενημέρωση (brief) για την εταιρεία και τη στρατηγική επικοινωνίας της. Επίσης, η ξεκάθαρη γνώση για το στόχο τοποθέτησης (positioning) της εταιρείας στον εμπορικό στίβο αποτελούν σημαντικό συστατικό της πληρότητας ενός brief. Επιπρόσθετα. η σαφήνεια του ορισμού για το “τι είναι το λογότυπο;”, βοηθάει στο να έχει κανείς ξεκάθαρο στο νου, το στόχο του logo design. Ένας σύντομος και περιεκτικός ορισμός, μας τονίζει ότι το λογότυπο είναι όνομα, σύμβολο ή εμπορικό σήμα που έχει σχεδιαστεί για εύκολη και σαφή αναγνώριση To λογότυπο επικοινωνεί άμεσα την εικόνα μιας εταιρίας. Ζητούμενο είναι η εικόνα αυτή να μείνει στη μνήμη της αγοράς & των καταναλωτών.

 

Ποιοι είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι διαφήμισης;

 
Μετά από έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι διαφήμισης είναι: ο τύπος 60% η διανομή εντύπων 48% η τηλεόραση 47% το email 45% Σε υψηλό ποσοστό της τάξης του 48% των καταναλωτών, η εντυποδιανομή τους επηρεάζει θετικά παροτρύνοντας τους & οδηγώντας τους καταναλωτές σε επίσκεψη στο κατάστημα, είτε στην αγορά του διαφημιζόμενου προϊόντος. Καταρρίπτεται μάλιστα ένας μύθος, ότι το διαφημιστικό έντυπο της διανομής καταλήγει στα σκουπίδια πριν καν διαβαστεί. Η αλήθεια είναι ότι το 84% των καταναλωτών ρίχνει τουλάχιστον μία ματιά στο διαφημιστικό φυλλάδιο, σε αντίθεση με το 62% όπου δεν δίνει μεγάλη προσοχή στις διαφημίσεις της τηλεόρασης, ενώ το 81% των καταναλωτών προσπερνά τις καταχωρήσεις στον τύπο. Ένα ενδιαφέρον ακόμα στοιχείο που προκύπτει είναι, ότι το διαφημιστικό φυλλάδιο που καταλήγει από τη διανομή στα νοικοκυριά, διατηρείται τουλάχιστον για 2-3 μέρες σε ποσοστό 38%, ενώ το 13% των νοικοκυριών το διατηρεί για μία εβδομάδα ή & περισσότερο.

 

 

Έχετε κάποια ερώτηση που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα? Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας & θα χαρούμε να σας δώσουμε αναλυτικές απαντήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ